Over ons

OVER JOE’S BEANS

Een goede kop koffie is zoveel meer dan een cafeïne boost. Bij Joe’s Beans willen we dat alle smaaknuances op een gebalanceerde manier naar voren komen, waardoor jij écht kunt genieten vanaf de eerste slok. Drink bijvoorbeeld de lekkerste cappuccino, lungo of espresso. Ga thuis aan de slag met onze koffiebonen of huur de mobiele koffiebar inclusief enthousiaste barista Joey in voor een koffiebeleving op locatie

Joe’s Beans mobiele koffiekar
Heb je een feestje of ander evenement? Barista Joey komt graag met zijn mobiele koffiebar op locatie. Service, kwaliteit en presentatie staan bij Joe’s Beans voorop. Het is daarom mogelijk om het assortiment compleet op maat te laten maken. Samen kijken we welke soorten koffie, melk en toppings jij wilt laten serveren voor alle gasten. 

Kwaliteitskoffie op locatie
Een goede kop koffie draait om de juiste verhoudingen en bijbehorende presentatie. Barista Joey is gecertificeerd en heeft alle skills in huis om alle gasten te voorzien van echte kwaliteitskoffie. Bij Joe’s Beans gaan we voor een echte koffiebeleving op locatie.